Skip to the main content.
Tag det i brug i din salon (0kr)
Tag det i brug i din salon (0kr)

Download prisliste

Book samtale

2 minutters læsetid

PARADISE KAN IKKE LÆNGERE FORESTILLE SIG AT VÆRE UDEN ET BOOKINGSYSTEM

Det er otte professionnelle fagfolk, som arbejder i studiet og de kan ikke længere forestille sig at være uden et bookingsystem.

IMG-20211210-WA0001

 

Paradise Tattoo & Piercing, en virksomhed som specialiserer sig med tatovering og piercing, begyndte at bruge Book Salon Pro i august 2021. Ejeren Jussi Ranta og Kalle Koo har arbejdet sammen siden 2003. Udover ejerne beskæftiger virksomheden seks andre fagfolk: tre tatovører og tre piercere. 

Ranta siger, at han ikke kan forestille længere at klare sig uden et bookingsystem, fordi studioet har mange kunder om dagen.

BRANCHEN ER I FORANDRING - TATOVERINGER ER IKKE LÆNGERE STIGMATISERET

 

“Branchen har udviklet sig meget de sidste par år, eftersom tv-programmer relateret til tatoveringer har fjernet fordomme knyttet til branchen. Tatoveringer er blevet løftet ud af subkulturer og blevet meget mere almindeligt blandt alle slags mennesker. Antallet af tatovører er tidoblet inden for de sidste 20 år. Tatovører specialiserer sig mere på sin egen genre, noget som gør det lettere for kunderne at finde et passende talent”, beskriver Ranta.

“I forhold til piercing, har klientellet også ændret sig meget. Traditionelle ørepiercering bliver valgt mere og mere! I vores branche er adgang til guld og smykkesten også steget meget de sidste par år”, tilføjer Ranta.


 “HELE BOOK SALON SYSTEMET FUNGERER OG ER LET AT TILPASSE”

 

“Book Salon har fungeret godt i vores studie. I begyndelsen tog det lidt tid at lære systemet, men vi fik altid hjælp, når det var nødvendigt. Jeg var spændt på overgangen, men det gik langt bedre end jeg havde forventet! Rapporteringen af regnskabet fungerer uden problemer.” siger Ranta

Book Salon tilbyder gratis vejledning for brug af systemet. For at spare ejernes tid, er det muligt at give bogholderen adgang til regnskabet direkte i Book Salon-systemet.

Ydelserne for piercerne, samt salg af gavekort udføres gennem Book Salon på virksomhedens hjemmeside. Tatovørerne registrerer deres kunders bookinger i Book Salons bookingkalender. Ranta kom frem til denne løsning, da det på forhånd kan være vanskeligt at vide, hvor meget tid som skal bruges på en tatovering, noget som er er vældig karakteristisk for branchen

Paradise drager også nytte af vagtskema og rapportering i Book Salon-systemet. Ranta siger, at det er enkelt at tilføje og ændre produkter og ydelser.

“Kundeservicen har været god og vi har fået hjælp, når vi havde brug for det. Det var også hyggeligt, at Book Salon kontaktede os i begyndelsen for at sikre sig, at alt var i orden, eller om vi havde nogle spørgsmål. Vi følte at de tog godt vare på os.”


FORTSÆT MED AT UDFORSKE BOOK SALON

 

Har du nogen spørgsmål? Du kan prøve gratisversionen af systemet via knappen nedenfor. Du kan også booke en gratis remote demonstration over nettet, hvor du kan se nærmere på, hvordan dit studie kan drage nytte af Book Salon-systemet. Demonstrationen binder dig ikke til noget.

BOOK DEMO

Start gratis nu


Book Salon online booking system for beauty salons

Hvordan får jeg flere yderst tilfredse kunder?

Succesfulde saloner har nogle gange kunder, der kommer langvejs fra med flere timers transport. Der er noget helt særligt over disse saloner, noget,...

Read More
Book Salon online booking system for beauty salons

Hvordan gør jeg min virksomhed rentabel? (Uden at skulle bruge al min fritid på det)

Nedenstående formel bør betragtes som hjørnestenen i fastsættelsen af priser. Du har naturligvis ingen kontrol over momssatsen, men ellers er det i...

Read More

Book Salon på Beauty22 messen i København

Book Salon, en finsk startup, der for blot få måneder siden gjorde sit indtog på det danske marked, deltog i dette års Beauty22-messe i...

Read More