Skip to the main content.
Tag det i brug i din salon (0kr)
Tag det i brug i din salon (0kr)

Download prisliste

Book samtale

2 minutters læsetid

Hvordan får jeg flere yderst tilfredse kunder?

Book Salon online booking system for beauty salons

Succesfulde saloner har nogle gange kunder, der kommer langvejs fra med flere timers transport. Der er noget helt særligt over disse saloner, noget, som du ikke kan finde andre steder. Med andre ord føler kunden, at han/hun får så meget ud af denne salons ydelser, at det er hele rejsen værd for at blive behandlet af denne fagperson i lige netop denne salon.

DIFFERENTIERING - FIND DE BEDST EGNEDE KUNDER TIL DIG

Hvis du starter din egen salon og ikke har omfattende erhvervserfaring og/eller en kundebase, så er det normalt ikke en god idé at være kræsen med hensyn til, hvilke kunder du vil betjene. Tværtimod byder du alle og enhver velkommen, og hver gang døren går op eller der foretages en booking i bookingkalenderen, er det sød musik i dine ører!

Efter nogen tid i branchen lærer man som iværksætter at identificere de kunder, man kan betjene bedst. Du skal blot være dig selv, og ikke prøve på at være nogen anden, så kommer det helt naturligt. Din personlighed og den måde, du opfører dig på, tiltaler måske ikke alle, og det er helt i orden. Det er endda mere end helt i orden, for man bliver ikke forelsket i en halvhjertet eller upersonlig salon.

Eksterne faktorer i din salon har også indflydelse på din evne til at skille dig ud. Den måde, som du, din hjemmeside og dine lokaler ser ud på, påvirker og er til dels afgørende for, hvilken type kunder, der kommer ind ad døren. Eksempel: Det kan være, at du virker for afslappet på nogen og for fancy for andre. Hvis du tilpasser din salon/virksomhed til din egen personlighed, får du kunder, "der ligner dig", og du vil dermed kunne betjene dem ekstra godt.

Lisää otsikko(4)

Du har udviklet dine færdigheder inden for rammerne af din erhvervserfaring, og du har fundet ud af, hvad du er god til, hvad du kan lide at lave, og hvad folk er villige til at betale mere for. Efterhånden som dine færdigheder udvikler sig, skal der træffes vanskelige beslutninger, når du skal opbygge dit udbud af ydelser. I praksis kan dette betyde to ting, afhængigt af størrelsen af din salon:

  1. I større saloner med flere fagfolk betyder det normalt, at man skal tage sig så godt af et bestemt behov, at det bliver et differentieringselement for salonen. Et godt eksempel på dette er saloner, der er berømte for hele personalets ekspertise inden for behandling af akne, og som har fået loyale kunder fra nær og fjern.
  2. I mindre saloner eller endog i en udlejningssalon bør man ved at opbygge en vifte af ydelser lægge vægt på specifik ekspertise inden for visse teknikker og behandlinger. Et eksempel herpå er de meget succesfulde iværksættere inden for ekspresfarvning, som ofte er bredt kendt for deres ekspertise inden for dette område. 

Som en god tommelfingerregel bør du kun oprette din egen enmandssalon, hvis der er tilstrækkelig stor efterspørgsel efter din særlige ekspertise eller egenskaber. På den måde kan du betjene de kunder, der passer bedst til dine kompetencer, hvilket fører til høj loyalitet hos kunderne, og gør mange ting omkring dit job lettere. Efterhånden som din salon vokser, bør alle i dit team være de absolut bedste inden for deres område. Så bliver det nemmere at skille sig ud. 

 

PERSONLIG SERVICE - TILBUD NOGET, SOM ET NYT STED IKKE KAN TILBYDE

 

Hold fast i dine eksisterende kunder og opbyg aktivt en loyal kundebase. Opbevar en fortegnelse over, hvad der er blevet gjort med kunden, hvilke serviceydelser de har benyttet sig af, eller hvad de måske har sagt, at de overvejer. Et kunderegister, der er knyttet til tidsbestilling, gør dette meget lettere.

Tænk også fremadrettet på, hvad du kan foreslå din kunde. En god kundeoplevelse består af mange små faktorer, f.eks. at du kan huske, om din kunde vil have kaffe eller te, eller om han/hun vil have sin kaffe sort eller med mælk.

 

DINE FÆRDIGHEDER, OG HVORDAN DU OPDATERER DEM

 

Sørg for, at dine færdigheder hele tiden er og bliver opdaterede. Uddannelser af høj kvalitet vil inspirere dig, få dig til at blive begejstret for dit arbejde og hjælpe dig med at holde dig på forkant inden for dit erhvervsområde. Dine kunder vil fornemme din passion og oplever det som en merværdi. Dine kunder vil gerne kunne stole på, at du kan guide dem gennem de nyeste trends.

 

FÅ MERE AT VIDE OM BOOK SALON OG DE FANTASTISKE FUNKTIONER, DET KAN GIVE DIN VIRKSOMHED

 

LÆS MERE

Book Salon online booking system for beauty salons

Hvordan får jeg flere yderst tilfredse kunder?

Succesfulde saloner har nogle gange kunder, der kommer langvejs fra med flere timers transport. Der er noget helt særligt over disse saloner, noget,...

Read More
Book Salon online booking system for beauty salons

Hvordan gør jeg min virksomhed rentabel? (Uden at skulle bruge al min fritid på det)

Nedenstående formel bør betragtes som hjørnestenen i fastsættelsen af priser. Du har naturligvis ingen kontrol over momssatsen, men ellers er det i...

Read More

Book Salon på Beauty22 messen i København

Book Salon, en finsk startup, der for blot få måneder siden gjorde sit indtog på det danske marked, deltog i dette års Beauty22-messe i...

Read More