Skip to the main content.
Tag det i brug i din salon (0kr)
Tag det i brug i din salon (0kr)

Download prisliste

Book samtale

1 minutters læsetid

Gratis salonbookingsystem og kundekartotek – Hvad er hagen ved det?

Hvordan kan Book Salon tilbyde et gratis bookingsystem og kundekartotek? Det er et spørgsmål, som selvstændige stiller os igen og igen. Et andet spørgsmål, der får folk til at hæve brynene, er, hvordan det også kan være muligt at tilføje et ubegrænset antal brugere gratis. Eftersom lignende tjenester koster flere tusinde kroner om måneden hos vores konkurrenter, så forstår vi godt, at folk tror, at der ligger noget under.

Men det gør der ikke, og dette er årsagen:

  • Hos Book Salon ønsker vi at gøre det lettere for alle selvstændige, så de får mulighed for at afprøve og implementere et booking- og kassesystem af høj kvalitet, som passer til de specielle behov i deres branche. (Eller kun et af dem, hvis dette foretrækkes).

  • Dette er godt for nye iværksættere, som ikke ønsker at øge deres månedlige udgifter i starten af deres karriere, hvor pengene er vigtigst.

  • Vi ønsker også at opmuntre iværksættere, inden for skønhed og wellness til, at springe ud i digitaliseringen, og skifte over fra en papirkalender til en digital version. Iværksættere kan implementere digitale værktøjer i deres eget tempo side om side med eksisterende papirløsninger.

  • Nu om dage er det et must, at kunne lave online bookinger, da travle kunder ønsker at kunne booke, når og hvor de måtte ønske det. Faktisk er der mange, der overhovedet ikke vil benytte sig af telefonen til at kontakte en salon.

  • Iværksætterne kan tilgå Book Salon-tjenesterne uafhængigt, gratis og uden forpligtelser direkte fra vores hjemmeside. Der er ikke nogen grund til bekymring omkring opstart, da der er hjælp, at hente på hvert trin på vejen via vores chatfunktion i realtid.

Hvad får Book Salon ud af alt dette?

På sigt får vi og alle andre fordelene af en blomstrende hår-, skønheds- og wellnessbranche.  Vi føler også et behov for, at give tilbage og skabe noget godt til de professionelle i branchen. På den anden side tror vi, at når forretningen blomstrer, så vil Book Salon GRATIS -brugere ønske at benytte sig af vores tillægsfunktioner. 

Efterhånden som en iværksætters forretning udvikler sig, og der bliver brug for nye funktioner, kan den gratis tjeneste opgraderes til Book Salon PRO -pakken (som indeholder en betalingsterminal) blot ved at trykke på en knap. 

Men vi har stadig kunder, som efter fire år stadig er meget tilfredse med vores Book Salon GRATIS. Og når brugerne er glade, anbefaler de os, og det er vi meget taknemmelige for.

 

Book Salon online booking system for beauty salons

Hvordan får jeg flere yderst tilfredse kunder?

Succesfulde saloner har nogle gange kunder, der kommer langvejs fra med flere timers transport. Der er noget helt særligt over disse saloner, noget,...

Read More
Book Salon online booking system for beauty salons

Hvordan gør jeg min virksomhed rentabel? (Uden at skulle bruge al min fritid på det)

Nedenstående formel bør betragtes som hjørnestenen i fastsættelsen af priser. Du har naturligvis ingen kontrol over momssatsen, men ellers er det i...

Read More

Book Salon på Beauty22 messen i København

Book Salon, en finsk startup, der for blot få måneder siden gjorde sit indtog på det danske marked, deltog i dette års Beauty22-messe i...

Read More