Skip to the main content.
Tag det i brug i din salon (0kr)
Tag det i brug i din salon (0kr)

Download prisliste

Book samtale

3 minutters læsetid

En frisørs historie – Fra udbrændthed til profit

Dette er Millas historie om, hvordan hendes liv blev forandret, da hun samlede sine betalingstjenester, sparede penge og fik mere tid til familien.

Milla havde et problem, som mange inden for wellness- og skønhedsbranchen kan nikke genkendende til. Milla brugte sin fritid på at klare det administrative arbejde i forbindelse med sin virksomhed såsom at udarbejde kasserapporter og afstemme kvitteringer. Det medførte, at hendes familieliv og sociale liv led under det.

Til sidst fandt Milla en løsning, som ikke blot hjalp hende med at frigøre mere fritid, men også gjorde det muligt for hende at udleje lejestole i sin virksomhed. Men hvordan løste Milla problemet?

Lad os først tage et tilbageblik og høre mere om Millas historie.

Som lille drømte Milla om at blive frisør. Nu, hvor hun er professionel frisør, elsker hun sit job og har mange dejlige kunder. Da Milla først startede sin frisørsalon, håbede hun, at hun en dag fik råd til at leje stole ud til andre selvstændige. Milla drømte også om at reducere sin arbejdsbyrde uden at skulle gå på kompromis med sin livskvalitet. 

Udover sit arbejde elsker Milla at rejse, og hun vil gerne have sin familie med ud og se verden. Problemet er, at det er svært at finde tid og penge til at drive en forretning – for slet ikke at tale om at rejse til fjerne lande. 

Som tidligere nævnt klarer Milla oven i sit arbejde administrationen af sin virksomhed i fritiden. Det omfatter udarbejdelse af kasserapporter og afstemning af kvitteringer, hvilket reducerer den dyrebare tid, hun har til rådighed til familie og venner.


Og så drømmer Milla naturligvis også om at udvide sin forretning.

Nogle af de største forhindringer, Milla står over for i forbindelse med at udvide sin forretning:

 • Milla bruger en gammeldags papirkalender. Selv når kalenderen er fuld, er der ofte mange aflysninger i sidste øjeblik og no-shows, og Milla får ingen hjælp til at udfylde de ledige tider. Nogle gange glemmer kunderne at komme, da papirkalendere ikke udsender påmindelser. 

 • Millas nuværende kasseapparat er et fysisk apparat, som hun skal bruge timer på hver måned for at udarbejde rapporter over, og det ville tage endnu længere tid, hvis der var flere iværksættere involveret.

 • Millas kasseapparat er heller ikke integreret med betalingsterminalen. Først skal hun taste beløbet ind i kassen og derefter igen i betalingsterminalen. Det betyder, at der ofte er fejl mellem kassen og afstemningerne. Milla bruger timevis hver søndag på at ordne disse kvitteringsafstemninger.

 • Generelt er Milla ikke fan af at implementere nye systemer, og hun er nervøs for den månedlige afgift, som altid falder tilbage på virksomhedsejeren. Hun er også nervøs for, hvad omkostningerne kunne løbe op i, hvis der var to, tre eller fire iværksættere installeret i hendes salon.

Milla er udmattet og overvejer allerede at skifte branche. Men så får hun gennem en ven kendskab til markedets nytilkomne Book Salon, en tjenesteudbyder, der udelukkende fokuserer på skønheds- og wellnessfirmaer. 

Virksomheder som Milas kan få alle de tjenester, de har brug for, gennem Book Salon i én samlet pakke: en betalingsterminal, der arbejder sammen med bookingsystem og kasse, og genererer regnskabsrapporter. Tjenesten koster 299 kr. om måneden pr. sted (ekskl. moms). Milla mener, at hendes ven må tage fejl: "299 kr pr. måned PR. SALON?!" Jo, den er god nok. Og derudover kan du begynde at bruge tjenesten gratis ved at tilmelde dig på Book Salons hjemmeside.

Det ender med, at Milla laver en aftale med en Book Salon-ekspert, og efter en udvidet 30-minutters demonstration af tjenesten og dens funktioner har Milas drøm om at udvide sin forretning fået ny næring.


Her er de fordele, der omtales i demoen:

 • Book Salons tjenester kan bruges via mobiltelefon, tablet eller bærbar computer. -> Det er ikke nødvendigt at indkøbe dyrt udstyr.

 • Kalenderen er blevet konfigureret til at passe til hendes behov, og påmindelser til kunderne sendes automatisk fra kalenderen (SMS'er og e-mails) -> Aflysninger i sidste øjeblik falder næsten til nul.

 • Du kan føje lige så mange brugere til kalenderen, som du har brug for i din salon, uden yderligere gebyrer. Hver bruger kan lave deres egne kalenderindstillinger. -> Alt dette understøtter Millas ønske om at udvide sin forretning.

 • Kassen arbejder sammen med kalenderen, og tjenesterne kan eksporteres fra hver enkelt kalender direkte til kassen. -> Hurtigt og intuitivt. Millas virksomhedsrapporter kommer nu automatisk fra systemet. Andre iværksættere får også deres egne rapporter direkte fra systemet.

 • Book Salons betalingsterminal forbinder automatisk til kassen. Du tænder blot for betalingsterminalen, så forbinder den inden for få minutter. -> Nu er kasse og betalingsterminal integreret, indtastningsfejl er fortid, og kasserapporterne stemmer overens. 

 • Book Salon laver afstemninger af kortbetalinger pr. iværksætter på daglig basis. -> Iværksættere i lejestole betaler altid Milla en aftalt provision, som de kan tjekke direkte på kasserapporterne.

 • Derudover er der også mulighed for at sælge gavekort online. -> I højsæsonerne (mors dag, kvindernes internationale kampdag, jul, etc.) bliver der solgt mange gavekort online, og det giver Milla en fantastisk mulighed for at få en ekstra indtjening.

Milla beslutter sig for at prøve Book Salon, da der ikke er nogen tidsbegrænsning i kontrakten, og hun kan ikke miste noget ved det. Efter et par måneder opdager Milla, hvor meget mindre hendes arbejdsbyrde er blevet. Det er ikke længere nødvendigt for hende at bruge fritiden på at rode med kvitteringer og rapporter – nu har hun i stedet tid til sine nærmeste. Som resultat af det har Milla udlejet sin første lejestol til en iværksætter, og hendes drøm om at rejse med familien ser ud, som om den kan virkeliggøres.

Kunne du identificere dig med Millas historie? Book en gratis fjerndemonstration, så en Book Salon-ekspert kan blive bekendt med din forretning og fortælle dig om de fordele, Book Salon kan tilbyde dig. Book en aftale nedenfor, eller læs mere.

 

BOOK DEMO Begynd nu (0 kr.)


 

Book Salon online booking system for beauty salons

Hvordan får jeg flere yderst tilfredse kunder?

Succesfulde saloner har nogle gange kunder, der kommer langvejs fra med flere timers transport. Der er noget helt særligt over disse saloner, noget,...

Read More
Book Salon online booking system for beauty salons

Hvordan gør jeg min virksomhed rentabel? (Uden at skulle bruge al min fritid på det)

Nedenstående formel bør betragtes som hjørnestenen i fastsættelsen af priser. Du har naturligvis ingen kontrol over momssatsen, men ellers er det i...

Read More

Book Salon på Beauty22 messen i København

Book Salon, en finsk startup, der for blot få måneder siden gjorde sit indtog på det danske marked, deltog i dette års Beauty22-messe i...

Read More