Skip to the main content.
Tag det i brug i din salon (0kr)
Tag det i brug i din salon (0kr)

Download prisliste

Book samtale

1 minutters læsetid

BOOK SALON HOLDT EN UDENDØRS KAMPAGNE, HVOR KUNDERNE VAR STJERNERNE

Hvad forbinder Laukontori i Tammerfors, Portsa-kvarteret i Turku, markedspladsen i Kuopio og Mannerheimintie i Helsinki - Finland? Ikke alene er de alle velkendte landemærker i Finland, men de er også steder, hvor det i juli 2022 var muligt at se en udendørs reklame for Book Salons kundevirksomhed. Se videoen om kampagnens vibes i slutningen af denne artikel.

 

LANDSDÆKKENDE KAMPAGNE GRATIS FOR KUNDERNE

I juli 2022 gennemførte vi en landsdækkende udendørs reklamekampagne i samarbejde med JCDeacaux. Som stjernerne i kampagnen ønskede vi at løfte vores kunder op og uden nogle omkostninger for dem. I alt 46 skønheds- og wellnessvirksomheder fra hele Finland var involveret i kampagnen. Frisørsaloner, skønhedssaloner, massører og tatoveringsstudier. Annoncerne blev fundet langs gader, på markedspladser og ved stoppesteder for offentlig transport i mere end 30 byer.


 

2F0BA249-2372-4CE9-AD05-ED9DCB0B288C 20220719_174303

 

MED DET FORMÅL AT STØTTE IVÆRKSÆTTERE TIL AT FÅ SUCCES

Men hvorfor køre en kampagne for at fremme kunderne i stedet for os selv? Hos Book Salon definerer vi vores success ud fra vores kunders success. Derfor ønsker vi også at hjælpe og støtte vores kunder med at få succes. Vi ønsker at skabe merværdi for vores kunder og mener, at små og mellemstore virksomheder også skal kunne fremstå store. Formålet med kampagnen var at støtte iværksættere og at fremme skønheds- og wellnessaktiviteter ved at støtte synligheden af branchen gennem iøjnefaldende udendørsreklamer.


KAMPAGNEN BLEV OGSÅ UDVIDET TIL DE SOCIALE MEDIER

Reklamekampagnens effektivitet blev styrket ved at udvide den til også at omfatte kundernes sociale mediekanaler. Kundevirksomheder, der deltog i kampagnen, kommunikerede om kampagnen på deres egne konti på de sociale medier og opfordrede deres egne kunder til at se reklamerne og dele billeder på deres egne kanaler. Kampagnen fik masser af positiv feedback fra både iværksættere og deres kunder.


 

 

HVORFOR SKULLE DU IKKE OGSÅ PRØVE DET?

Vi ønsker også at hjælpe dig med at få succes. Opdag, hvordan du kan spare tid og penge med Book Salons booking-, kasse- og betalingstjenester. Du kan begynde at bruge den gratis version, når du vil, endda lige nu ved at trykke på knappen nedenfor. Du kan også bestille en gratis, remote demonstration, hvor vi fortæller dig mere om Book Salon-systemet. Demonstrationen binder dig ikke til noget.


Begynd nu (0 kr.)    Book demo

 

Book Salon online booking system for beauty salons

Hvordan får jeg flere yderst tilfredse kunder?

Succesfulde saloner har nogle gange kunder, der kommer langvejs fra med flere timers transport. Der er noget helt særligt over disse saloner, noget,...

Read More
Book Salon online booking system for beauty salons

Hvordan gør jeg min virksomhed rentabel? (Uden at skulle bruge al min fritid på det)

Nedenstående formel bør betragtes som hjørnestenen i fastsættelsen af priser. Du har naturligvis ingen kontrol over momssatsen, men ellers er det i...

Read More

Book Salon på Beauty22 messen i København

Book Salon, en finsk startup, der for blot få måneder siden gjorde sit indtog på det danske marked, deltog i dette års Beauty22-messe i...

Read More