Skip to the main content.
Tag det i brug i din salon (0kr)
Tag det i brug i din salon (0kr)

Download prisliste

Book samtale

2 minutters læsetid

Beauty M. værdsætter et system, der tilbyder booking og kasse i ét.

Beauty M. ligger i Spørring ved Trige, en charmerende by kun få kilometer nord for Aarhus. Her driver Metteline både sin Beauty M. behandlingsklinik, hvor hun tilbyder negle-, vippe- og voksbehandlinger, samt Beauty M. Academy, hvor hun tilbyder forskellige kurser, og uddanner negleteknikere, målrettet andre med drømme om selv at arbejde i skønhedsbranchen. Hun har haft salonen i 3 år, men har arbejdet i neglebranchen i mere end 13 år. Og det er en branche, der ifølge Metteline har ændret sig meget i de 13 år, hun har været i den, og der kommer mange flere forskellige typer ind i dag end tidligere.

Metteline var en af de første på det danske marked til at vise os den tillid, der ofte er nødvendig for at udskifte et gammelt system med et nyt. Et skifte hun langt fra fortryder, og som vi er hende evigt taknemmelige for.


Book Salon er nemt, og det fungerer bare
 

Med en så travl tidsplan og så meget at tilbyde og lære fra sig - kan du have brug for et bookingsystem, der kan tage sig af meget af administrationen og mange af de underliggende faktorer, der er nødvendige for at drive en succesfuld forretning, og det er her Book Salon kommer ind i billedet.

Book Salon tilbyder nemlig alle de praktiske ting, som en salon har brug for, hvilket også er en af de ting, som Metteline nævner som en af de fordele, som sektoren som helhed kunne få ud af Book Salon som system:

​"Det er et super nemt system, og det er hurtigt at bruge, både booking og kasse, og jeg sparer tid ved at have alt i ét system, både booking, kasse og betalingsterminalen er samlet."

Danish

​Kundeservice er også meget vigtig 

Metteline fremhæver også Book Salons kundeservice og deres indstilling til at indarbejde og lytte til kundernes forslag til funktioner, der kan gøre Book Salon servicen endnu bedre: 

​"Kundeservicen er helt i top, der er en funktion, som jeg virkelig kunne bruge, men jeg ved, at de allerede er ved at implementere den. Det er super fedt, at man som kunde føler, at man bliver hørt."

​Hos Book Salon prioriterer vi også vores kundeservice meget højt, da de mere end noget andet er vores ansigt udadtil, og vi ønsker at have en kundeservice, der både er hurtig, effektiv og i øjenhøjde med vores kunder, da kunderne for os er mere end blot nogen, som vi skal tjene penge på for, at vores forretning kan køre så godt som muligt. Hele vores virksomhed arbejder ud fra mantraet: "Vi lykkes, når du lykkes" - og vi ønsker, at det skal afspejle sig i den kundeservice, vi yder vores kunder.

Danish (2)

Uanset om du som Metteline er en iværksætter med meget at se til og har en lang historie i branchen, om du lige er begyndt, eller om du endda ejer mere end én salon, har Book Salon de funktioner, du har brug for! Faktisk er vi så sikre i vores sag, at vi tilbyder en gratis prøveversion, som du kan bruge GRATIS så længe du vil - og når du ønsker det, kan du opgradere til PRO, som indeholder alt det, du har brug for. Så der er ingen grund til ikke at skifte allerede i dag.

FORTSÆT MED AT UDFORSKE BOOK SALON

Udskiftningsguiden er skrevet til iværksættere, der ønsker at udvide deres virksomhed, som ønsker at udskifte eksisterende systemer eller at lære mere om Book Salons funktioner og om, hvordan man udskifter systemer. Du kan også bestille en gratis remote demo. Ønsker du at erstatte din papirkalender med et elektronisk bookingsystem? Du kan begynde i dag!            

Book now button banner_Denmark

 

 Download guide til salonejeren    Begynd nu (0 kr.)

Book Salon online booking system for beauty salons

Hvordan får jeg flere yderst tilfredse kunder?

Succesfulde saloner har nogle gange kunder, der kommer langvejs fra med flere timers transport. Der er noget helt særligt over disse saloner, noget,...

Read More
Book Salon online booking system for beauty salons

Hvordan gør jeg min virksomhed rentabel? (Uden at skulle bruge al min fritid på det)

Nedenstående formel bør betragtes som hjørnestenen i fastsættelsen af priser. Du har naturligvis ingen kontrol over momssatsen, men ellers er det i...

Read More

Book Salon på Beauty22 messen i København

Book Salon, en finsk startup, der for blot få måneder siden gjorde sit indtog på det danske marked, deltog i dette års Beauty22-messe i...

Read More