Skip to the main content.
Tag det i brug i din salon (0kr)
Tag det i brug i din salon (0kr)

Download prisliste

Book samtale

2 minutters læsetid

5 Måder som Book Salon kan forbedre din salons resultater

LÆR FEM MÅDER, SOM BOOK SALON KAN FORBEDRE LØNSTABILITETEN FOR DIN SALON.

1. FLERE KUNDER MED ONLINE BOOKING

Ved at benytte Book Salons online booking er din tidsbooking åben 24/7, og kunder kan booke deres tider uden for dine åbningstider. Det er heller ikke alle, der ønsker at booke over telefonen. Især unge kan godt lide at booke online, uanset tid og sted. I værste fald kan de mest loyale stamkunder, vælge at skifte til en konkurrent, hvis deres tider er nemmere at booke.

Book Salons online tidsbooking gør det nemt for dine kunder, at finde din virksomhed. Hver gang du udvider mulighederne for booking, udvider du også grundlaget for, at skabe flere kunder. Udover din hjemmeside, kan du også tilføje et bookinglink virksomhedens officielle Facebook- og Instagram-sider.

 

2. BRUG KUNDEREGISTRET

I Book Salons skabes et separat bookingskort, automatisk for hver booking, der bl.a. indeholder kundeoplysninger og bookinghistorik, samt produktsalg. Dette holder dig opdateret om hvilke tjenester og produkter, som dine kunder har købt for nylig. Du kan anmærke oplysninger om en kunde, som f.eks. deres hårfarve, eller sågar småting, som om de kan lide deres kaffe med eller uden mælk; dette gøres i noter.

Med Book Salon kan du f.eks. også automatisere forsendelsen af påmindelser, dine kunder ikke glemmer deres booking, hvilket mindster antallet af folk, som ikke dukker op. Du kan endda anvende kunderegistret til at foretage e-mailmarkedsføring.

 

3. MERE SALG MED GAVEKORT

Med Book Salon kan du være klar til alle sæsoner, og hjælpe sene gavekøbere. Gavekort kan sælges direkte fra netbutikken, og de er nemme at håndtere. Du kan forlænge gyldigheden af ​​kortene, eller sende et mistet kort igen elektronisk. Du kan nemt håndtere både salg og brug af gavekortet ved kassen.

 

4. NEM RAPPORTERING SPARER TID, OG DET UNØDVENDIGGØR BEHOVET FOR MASSER AF BESVÆRLIGE RAPPORTER

Alle de rapporter, du behøver, er blot flå klik fra dig. Du kan i realtid se daglige, ugentlige eller endda månedlige salg og kunder for både salonen og forhandlere. Du kan ganske enkelt skrive ud eller sende rapporter direkte fra systemet til din revisor.

I Book Salon fungerer tidsbookning, kasse og betalingsterminal sammen, man ikke behøver at indtaste sælger-ID. Takket være det integrerede system sker der ikke fejl, du undgår at spilde tid at afstemme kontant- og betalingsrapporter. 

 

5. ALT I EN MÅNEDSUDGIFT

Book Salon har alle de egenskaber, som en salon har behov for: online booking, kasse med integreret betalingsterminal samt hurtige betalinger i en pakke, for 299 kr/md per salon. Du kan også tilføje et ubegrænset antal ansatte eller hyre stole til salonens Book Salon -profil uden ekstra omkostninger. Du sparer simpelthen penge ved at lukke de forskellige og dyre systemer, som du allerede har, og skifte til Book Salon.

Internettet er fyldt med forskellige bookingsystemer og tjenester, der tilbyder   betalingsformidling. Det, der adskiller Book Salon fra alle andre spillere, er, at vi er fuldstændigt indenlandsk og udviklet i samarbejde med professionelle inden for hår, skønhed og wellness. Dermed har Book Salon alle egenskaber, din salon behøver, skræddersyet præcis til din branche.

Stop dine gamle og dyre systemer, og spar penge ved at skifte til Book Salon.

Vaihtajan opas_Denmark

Du kan downloade vores gratis guide og begynde at strømline din virksomhed. Guiden kaster et nærmere blik Book Salons funktioner og hvad udbyttet i praksis går til.

DOWNLOAD UDSKIFTNINGSGUIDEN

 

Book Salon online booking system for beauty salons

Hvordan får jeg flere yderst tilfredse kunder?

Succesfulde saloner har nogle gange kunder, der kommer langvejs fra med flere timers transport. Der er noget helt særligt over disse saloner, noget,...

Read More
Book Salon online booking system for beauty salons

Hvordan gør jeg min virksomhed rentabel? (Uden at skulle bruge al min fritid på det)

Nedenstående formel bør betragtes som hjørnestenen i fastsættelsen af priser. Du har naturligvis ingen kontrol over momssatsen, men ellers er det i...

Read More

Book Salon på Beauty22 messen i København

Book Salon, en finsk startup, der for blot få måneder siden gjorde sit indtog på det danske marked, deltog i dette års Beauty22-messe i...

Read More