Skip to the main content.
Tag det i brug i din salon (0kr)
Tag det i brug i din salon (0kr)

Download prisliste

Book samtale

2 minutters læsetid

3 nemme måder, hvorpå du kan øge salget

HER HOS BOOK SALON HAR VI ET MÅL OM AT HJÆLPE DIG OG DIN FORRETNING MED AT LYKKES. DERFOR HAR VI SAMMENSAT DENNE ARTIKEL FOR AT HJÆLPE DIG MED AT ØGE DIT SALG OG FÅ MEST MULIGT UD AF DINE KUNDERELATIONER.

 

Der er sandt at sige noget mystik forbundet med "kunsten at sælge". Takket være en række højprofilerede film og serier (f.eks. Wolf of Wall Street og The Apprentice) er den almindelige opfattelse, at evnen til at sælge er noget, som nogle få lykkelige mennesker er født med eller har brugt årevis på at tillære sig.

Hos Book Salon mener vi ikke, dette er tilfældet overhovedet.

For os er det at sælge helt enkelt at forstå, hvem ens kunder er, hvad de har brug for, og hvordan man på en tillidsfuld måde kan forklare dem, hvorfor du er den bedste til at hjælpe dem.

Der er naturligvis noget af det, der er lettere sagt end gjort. Her får du vores tre tips til at hjælpe dig på vej mod at blive en salgssucces.

 

      1) GLEM ALT OM AT SÆLGE

Okay, du skal ikke glemme alt om salget, men prøv blot at have det in mente. I hvert fald i starten af din samtale med kunden. Fokuser på at lytte til kunden og fremvise din ekspertise, hvordan du kan hjælpe, og hvordan du har hjulpet lignende kunder tidligere.

Tip: Tal med kunden ved at bruge vedkommendes fornavn, og forsøg at huske små detaljer om personen, så du giver en skræddersyet kundeoplevelse. Det er vigtigt, at du kan huske, hvad I talte om sidst, når det drejer sig om stamkunder, da det får vedkommende til at føle sig som noget særligt.

 

2) FOKUSER PÅ KUNDENS BEHOV

Stil konkrete spørgsmål, og vær oprigtigt interesseret i kunden og dennes behov. Sørg for at tale mere med kunden på dette tidspunkt, og forsøg ikke at tilbyde en løsning for tidligt og for ivrigt, før du har forstået, hvad vedkommende har brug for.

Tip: Når du bedre har sat dig ind i kundens problemer, kan du bedre tilbyde den rigtige løsning. Når en kunde f.eks. siger, at vedkommendes hud er meget tør, kan du spørge ind til hudplejerutiner som f.eks., hvornår huden føles ekstra tør, og hvorfor det mon kan være tilfældet.

 

    3) TILBYD EN LØSNING

Gentag problemet over for kunden for at vise, at du virkelig har lyttet. Tilbyd derefter din løsning, og underbyg den, hvis du føler, at det er nødvendigt. Sørg for at foreslå efterbehandling uden at oversælge. Prøv at foreslå en ny aftale, eller book en behandling.

Tip: Præsenter dit produkt eller din løsning baseret på kundens oplysninger. Forklar hvordan, og hvornår produktet skal bruges. Eksempelvis: "Jeg kommer en maske på, som er supergod til tør hud. Den vil være særligt god til dig om vinteren, fordi du har noget overfladisk tørhed. Det vil være godt, hvis du kan bruge den en gang om ugen, når du har skrubbet huden. Vi har forresten den samme maske på tilbud". Fortæl kunden om de produkter, du bruger under behandlingen eller plejen. Hvis du vil, kan du skrive de produkter ned, som du anbefaler kunden at bruge.

 

Du kan fremhæve de produkter, du har brugt og anbefalet kunden, i Book Salon-systemet sammen med andre kommentarer i forbindelse med kundens besøg. Det vil forberede dig på fremtidige besøg og hjælpe dig med at opbygge et stærkere forhold til kunden på længere sigt. Med Book Salon foregår produktsalg og lagerstyring gnidningsløst i samme system.

Hvorfor ikke gøre dig bekendt med tjenesten med det samme?

BEGYND BRUGE GRATIS

 

Book Salon online booking system for beauty salons

Hvordan får jeg flere yderst tilfredse kunder?

Succesfulde saloner har nogle gange kunder, der kommer langvejs fra med flere timers transport. Der er noget helt særligt over disse saloner, noget,...

Read More
Book Salon online booking system for beauty salons

Hvordan gør jeg min virksomhed rentabel? (Uden at skulle bruge al min fritid på det)

Nedenstående formel bør betragtes som hjørnestenen i fastsættelsen af priser. Du har naturligvis ingen kontrol over momssatsen, men ellers er det i...

Read More

Book Salon på Beauty22 messen i København

Book Salon, en finsk startup, der for blot få måneder siden gjorde sit indtog på det danske marked, deltog i dette års Beauty22-messe i...

Read More