Skip to the main content.
Tag det i brug i din salon (0kr)
Tag det i brug i din salon (0kr)

Download prisliste

Book samtale

2 minutters læsetid

Book Salon på Beauty22 messen i København

 


Book Salon, en finsk startup, der for blot få måneder siden gjorde sit indtog på det danske marked, deltog i dette års Beauty22-messe i Bellacentret i København, og blev ved samme lejlighed kontaktet af en journalist, der var til stede på messen, og som ønskede at bringe en fremtidig artikel i Esthetique (Link), som er DKF's officielle magasin.

I vores stand havde vi fra venstre mod højre i billedet: Sallie (som vi havde hyret til lejligheden), Hans (vores danske service ekspert), Casper (vores danske kundeservicemedarbejder) og Leo (vores norske service ekspert) - vi manglede desværre vores 5 person, da hun desværre blev syg op til eventet.

Derudover deltog mere end 19 % af alle messens besøgende i vores konkurrence, samt utallige besøgende, der var interesserede i at se systemet i aktion lagde vejen forbi vores stand, så alt i alt en god debut for vores danske team.

 

Book Salon tilbyder iværksætteren en lettere hverdag

En af de ting, som vi kunne vise på messen, og som virkelig imponerede folk, var, at vi leverer så mange tjenester i én tjeneste, som de i øjeblikket skal have abonnementer hos mange forskellige udbydere for at dække de samme behov. Men for de unge elever eller nystartede iværksættere, der kom forbi vores stand, var det mere vores superintuitive layout, og hvor nemt og hurtigt de forskellige funktioner fungerede sammen, der virkelig imponerede dem. Som en besøgende sagde, efter hun havde spurgt om den 5 funktion, hun havde brug for, og vi kunne bekræfte, at vi også havde den: 
"Ok, I har alt" - hvilket vi måske ikke kan prale af helt endnu, men som vores slogan også siger, har vi "Alt hvad din salon har brug for", og skulle der mod alle odds være en funktion, som du mangler, kan vi selvfølgelig samtidig nævne, at det primært er kundernes ønsker, der styrer, hvad vi implementerer først - da kunderne og deres behov er det vigtigste for os - tager vi gerne imod alle forslag til forbedringer - og vi kan garantere, at der ingen andre steder bliver lyttet mere til din mening end hos os.

I øvrigt, hvis du var på messen, er vi ret sikre på at du så os, da vores tasker var overalt i lørdags og vores lager af solbriller og kuglepenne blev revet væk, hvilket vi selvfølgelig er super glade og ydmyge over at I alle tog så godt imod os.

 

IMG_0483

På årets messe var der 800 besøgende den første dag, og der blev afholdt DM i adskillige discipliner indenfor skønhedsbranchen, som også var super spændende at følge fra sidelinjen. Da det internationale messeland de seneste år har været ramt af corona, har vi i hvertfald glædet os rigtig meget til et gensyn med fagfolk af så høj kvalitet, som var tilstede i det københavnske i år, og vi glæder os allerede til fremtidige events. 

 

 

Derudover var vi også meget positivt overrasket over, det gode fælleskab, åbenhed og hjælpsomhed, der var imellem de forskellige standindehaver, samt besøgende på messen. Der var en super afslappet og hyggelig stemning på messen. Så tak til DKF (Link) for at stå for arrangementet - samt alle deltagende stande, og ikke mindst besøgende, i gjorde det virkelig godt - Så tusind tak og på gensyn fra Book Salon.

 

 

img11

FORTSÆT MED AT UDFORSKE BOOK SALON

Udskiftningsguiden er skrevet til iværksættere, der ønsker at udvide deres virksomhed, som ønsker at udskifte eksisterende systemer eller at lære mere om Book Salons funktioner og om, hvordan man udskifter systemer. Du kan også bestille en gratis remote demo. Ønsker du at erstatte din papirkalender med et elektronisk bookingsystem? Du kan begynde i dag!    

DanishDownload guide til salonejeren Begynd nu (0 kr.)

 

 

Book Salon online booking system for beauty salons

Hvordan får jeg flere yderst tilfredse kunder?

Succesfulde saloner har nogle gange kunder, der kommer langvejs fra med flere timers transport. Der er noget helt særligt over disse saloner, noget,...

Read More
Book Salon online booking system for beauty salons

Hvordan gør jeg min virksomhed rentabel? (Uden at skulle bruge al min fritid på det)

Nedenstående formel bør betragtes som hjørnestenen i fastsættelsen af priser. Du har naturligvis ingen kontrol over momssatsen, men ellers er det i...

Read More

Book Salon på Beauty22 messen i København

Book Salon, en finsk startup, der for blot få måneder siden gjorde sit indtog på det danske marked, deltog i dette års Beauty22-messe i...

Read More